Învață să meditezi corect

Acest program de training vă ajută să vă reactivați energia din copilărie și bucuria de a a trăi, construind în același timp un ansamblu corp-minte  puternic și rezistent. 

Care pot fi  obiectivele meditației:

  • să ne curățăm de emoțiile distructive, 
  • să ne creștem coeficientul de inteligență, 
  • să ne sporim  claritatea minții, 
  • să ne scurtăm timpul de lucru, 
  • să fim eficienț în proiecte profesionale,  
  • să ne sporim atenția,
  • Să ne dezvoltăm intuiția

Ce este meditația?

Meditația este un exercițiu care implică deopotrivă mintea și corpul.

Ca și în cazul  exercițiilor fizice, există argumente pro și contra. 

Această  diversitate  de opinii se datorează faptului  că, de-a lungul secolelor,  au fost descoperite multe  exerciții de meditatie eficiente pentru a obține claritatea și liniștea minții . Cu toate acestea, unei persoane, la un  anumit moment din viață,  i se potrivesc doar anumite practici de meditație. De aceea este  important ca persoana  să exerseze doar acel tip de meditație care i se potrivește cel mai bine în raport cu: vârsta, statu-ul corporal, scopul vieții, nivelul de aspirație în profesie sau în viața privată, tipul de obstacole emoționale pe care le are în viața de zi cu zi.

Da, putem vorbi de o personalizare a exercițiului de meditație, exact ca și în cazul unui antrenament sportiv, supravegheat de antrenor. 

Planul  de exerciții e foarte important pentru că  ține seama atât de  ceea ce este persoana la un moment dat cât și de direcția în care  aceasta vrea să-și investească voința.  

Hadeți să parcurgem împreună  toate detaliile pentru a vă ajuta să vă simțiți familiarizați cu acest tip de exercițiu și să descoperim împreună planul de exerciții potrivit pentru tine.

Pachet de 5 sesiuni cuprinde:

– evaluare
– învățarea tehnicilor de bază pentru practicarea meditației
– personalizarea exercițiilor si a practicii meditației
– exercițiile vor fi însorite de instrumente adecvate de pregătire si monitorizare

Prețul pachetului este de 400 de lei.