Aplică eficient regulile generozității

Iti dorești ca generozitatea ta sa fie mesajul tău în lume?

Experiența generozității își găsește izvorul în dorința de a fi de folos celorlalți, într-un mod personal . Oferirea darului personal este o cale de acumulare energetică pentru autor doar dacă sunt îndeplinite condițiile de bază ale practicii generozității .

Când eram copii am practicat cu ușurință generozitatea, am perceput-o ca o formă de comunicare. Am oferit unui prieten o parte din pachetul cu mâncare făcut pentru școală, apoi o felie de tort atunci când am sărbătorit ziua de naștere, apoi am oferit un cadou când eram invitați la ziua de naștere a unui prieten . Darul, prin legătură cu actul celebrării, primește rangul de resursa externă pentru bucurie .

Pe măsură ce ne maturizăm, emoțiile din bagajul darului interferează în modul din ce în ce mai diverse cu alegerile pe care le facem. În primul rând, rănile emoționale sunt cele care ne influențează nu doar alegerile, ci și înțelesul pe care îl dăm actelor de generozitate. Experiențele pe care vrem să ni le apropiem ne ghidează acțiunile de generozitate sau dimpotrivă, experiențele de care vrem să ne separăm ne privează de reamintirea sensului originar al generozității .

Înțelegerea regulilor naturale ale bunăvoinței si a spiritului de egalitate are  menirea să înlăture cele mai importante obstacole emoționale care ne trimit sau ne țin captiv în suferință, poate să înlăture  confuzia asupra propriilor impulsuri și intenții  de generozitate. 

Sensul originar al generozității presupune racordarea minții si a acțiunii la rezultate benefice pentru cei din jur si pentru mediul căruia ii aparținem.

Daca dorești să-ți cultivi generozitatea in acest fel, te invit să pornim împreună în  călătoria darului  pentru o viață întreagă.

Vei învață despre:

Egalitatea de spirit

Exercițiul receptivității

Nivelurile la care se adresează generozitatea

Actul de generozitate – cale de acumulare energetică pentru autor

Obstacolele ascunse în realizarea generozității 

Practici de valorizare a calităților – cale de acumulare energetică pentru autor

Înscrie-te ca să urmezi gratuit acest curs!